Information Super Cup 2016

SuperCup 2016

I 2016 afvikles SuperCup i Distrikt 1 over tre dage i uge 42. Her på siden vil vi løbende informere om planlægningen af SuperCuppen.

Senest opdateret: 11. september 2016

Formål:

SuperCup er en turnering, hvor de otte bedste fra de indledende afdelinger af hhv. JDT U16, U19 og U22 rækkerne i hvert af de fem distrikter møder hinanden. De otte spillere i U 16 og U19 og 4 spillere i U22. Deltagerne til hver række udtages af distrikterne selv.

Spilledage og baner:

1. dag afvikles d. 17. oktober i  Sæby Golfklub

2. dag afvikles d. 18. oktober i  Frederikshavn Golfklub

3. dag afvikles d. 19. oktober i  Hjørring Golfklub

Matchform:

SuperCup spilles med "Ryder Cup" som forbillede over 3 dage, fra mandag til onsdag i uge 42. Alle tre dage spilles der hulspil efter følgende program:

1. dag spilles der Fourball/Bestball

2. dag spilles der Foursome

3. dag afsluttes der med Singler.

Præmier:

Der spilles om en vandrepokal i hver række.

Indkvartering:

Alle spillere og ledere vil blive indkvarteret på Stidsholt Nordjyllands Efterskole, hvor vi skal overnatte fra søndag d. 16. oktober til onsdag d. 19. oktober.

Morgen- og aftensmad spiser vi sammen på Stidsholt Nordjyllands Efterskole, mens frokosten i form af madpakker spises i klubberne, dog ikke på finaledagen onsdag.

Transport:

Der bliver arrangeret fælles transport for deltagerene fra Distrikt 4 og Distrikt 5. Den nøjagtige form kendes ikke endnu, men der arbejdes på en løsning med tog fra Ringsted.

Spillere og ledere fra dstrikt 1 skal selv sørge for transport til og fra SuperCup.

Fritid:

SuperCuppen handler naturligvis mest om, at få spillet en masse golf. Men udenfor banen skal vi naturligvis også have det sjovt og være aktive. Derfor vil der hver eftermiddag/aften være forskellige aktiviteter.